[18/12/2015] ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΝΕΟ ΜΠΑΡΑΖ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ... ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

[16/12/2015] Ερώτηση του Βουλευτή Της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στη Βουλή για την περιοχή.
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[30/11/2015] Επιστολή ΔΣ ΣΟΙΠ προς Δήμο Ωρωπού με θέμα: Διαμαρτυρία για τις νέες τιμολογιακές πολιτικές ύδρευσης.
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[12/11/2015] Το ΔΣ του ΣΟΙΠ σας ενημερώνει ότι προτάθηκε νέο εξαμηνιαίο τιμολόγιο ύδρευσης από 1/1/2016 για την Ι.Π.: 0,90€ τα πρώτα 100 κυβικά, 1,20€ τα επόμενα 100 κυβικά, 1,55€ τα επόμενα 100 κυβικά και πάνω από 300 κυβικά 3,10€!!!. ΤΟ ΔΣ θα προβάλει τις έντονες αντιρρήσεις και διαμαρτυρίες με επιστολή προς την δημοτική αρχή για την συγκεκριμένη ιδιάιτερη κακή διάκριση των κατοίκων της Ι. Π. σε σχέση με άλλους κατοίκους του δήμου.

[12/11/2015] Το ΔΣ του ΣΟΙΠ σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 κατετέθη η αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ από τον δικηγορικό γραφείο του κ.Αλιβιζάτου Νικ. για λογαριασμό του ΣΟΙΠ και των αιτούντων ιδιοκτητών.

[04/11/2015] Αγαπητοί κάτοικοι και οικοπεδούχοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας,

Σε συνέχεια των ενημερώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον σύλλογο μας και σχετικά με την παραλαβή των απαραίτητων δικαιολογητικών και χρημάτων προς το δικηγορικό γραφείο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ-ΚΙΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, σας ενημερώνουμε πως τόσο ο κύριος Γεώργιος Σωτηρόπουλος (παραλαβή εγγράφων) όσο και ο κύριος Αγγελόπουλος Μαρίνος (παραλαβή χρημάτων), Θα βρίσκονται στην ταβέρνα «Μανάρας», σταθμός Αφιδνών, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

- Παρασκευή 6 Νοεμβρίου από τις 7μμ έως 9μμ
- Σάββατο 7 Νοεμβρίου από τις 5μμ έως 7μμ

Για όποιους δυσκολεύονται να βρεθούν στον παραπάνω χώρο, εναλλακτικά μπορούν να παραδώσουν τα δικαιολογητικά στο κέντρο της Αθήνας στο συμβολαιογραφικό γραφείο του κυρίου Φωτόπουλου Αλέξανδρου, στην οδό Ζαλοκώστα 6, 4ος όροφος στο Σύνταγμα την:

- Πέμπτη 5 Νοεμβρίου από τις 12μμ έως 2μμ

Το συνολικό ποσό που απαιτείται (προσφορά γραφείου Αλιβιζάτου), ανέρχεται στο ποσό των 9.350€ με τον ΦΠΑ. Κατόπιν τούτου, και με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις μας το χρηματικό ποσό που απαιτείται ανά ιδιοκτησία ανέρχεται στο ποσό των 100€.

Αναμένουμε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Ωρωπού να μας ανακοινώσουν εάν και με τι ποσό θα συνδράμουν στην προσπάθεια μας. (Το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού αποφάσισε να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης του αν.ΥΠΑΠΕΝ και ενέκριναν ψήφισμα που κατέθεσε ο κ.Χασιώτης Μιχάλης το οποίο θα κατατεθεί στον ΥΠΑΠΕΝ και τον πρωθυπουργό της χώρας) Σε αυτή την περίπτωση το ποσό συμμετοχής θα διαφοροποιηθεί, και θα σας επιστραφεί η διαφορά των χρημάτων.

Παρακαλούμε τα κάτωθι απαραίτητα δικαιολογητικά να παραδοθούν εντός φακέλου αναγράφοντας το όνομα και το οικοδομικό τετράγωνο:

(α) Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας,
(β) Αντίγραφα τίτλων ιδιοκτησίας
(γ) Αντίγραφα οικοδομικών αδειών (όπου υπάρχουν)
(δ) Εάν πρόκειται για νομικό πρόσωπο θα χρειασθεί επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού και αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων για την άσκηση της αιτήσεως ακυρώσεως.
(ε) Δήλωση συμμετοχής στην αίτηση ακυρώσεως (εξουσιοδότηση στο νομικό γραφείο).

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. ΣΟΙΠ

[24/09/2015] Ανοικτή Προσωπική Επιστολή κ. Πατεράκη σχετικά με τα τελευταία δρώμενα
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[02/11/2015] Αγαπητοί κάτοικοι και οικοπεδούχοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή σας στις συναντήσεις μας, σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Εν συνεχεία σας παρακαλούμε, για άλλη μια φορά, να μας επιβεβαιώσετε μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 τη συμμετοχή σας με ηλεκτρονικό μήνυμα στο ippokrateios.politeia@gmail.com (για όσους δεν έχετε υπογράψει την εξουσιοδότηση), στις νομικές διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθήσουν (αίτηση ακύρωσης στο ΣΤΕ-πρώτη φάση και έπειτα προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), και τις οποίες έχει αναλάβει το γραφείο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ-ΚΙΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Όπως δεσμευτήκαμε και στις 31.10.2015, στη συνάντηση στην ταβέρνα του Μανάρα, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα σχετικά με τον ακριβή χώρο και χρόνο, οπότε και θα πρέπει να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό που θα σας ανακοινώσουμε, το οποίο σε καμία περίπτωση με τις υπάρχουσες συμμετοχές δεν θα ξεπερνά τα 200 ευρώ (μπορεί δε να περιοριστεί ακόμα περισσότερο ανάλογα με το αριθμό των συμμετεχόντων). ) Σε μια τέτοια περίπτωση το επιπλέον ποσό θα σας επιστραφεί.

Για την κατάθεση των αιτήσεων ακυρώσεως είναι αναγκαίο να προσκομισθούν από κάθε ενδιαφερόμενο τα ακόλουθα στοιχεία:

(α) όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας,
(β) αντίγραφα τίτλων ιδιοκτησίας
(γ) αντίγραφα οικοδομικών αδειών (όπου υπάρχουν)
(δ) εάν πρόκειται για νομικό πρόσωπο θα χρειασθεί επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού του και αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων για την άσκηση της αιτήσεως ακυρώσεως.
(ε) δήλωση συμμετοχής στην αίτηση ακυρώσεως (Εξουσιοδότηση στο νομικό γραφείο) επισυνάπτεται

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Ι.Π

[28/10/2015] Το ΔΣ του ΣΟΙΠ προσκαλούν όλους τους κατοίκους το Σάββατο 31/10/2015 στις 19:00 στον Μανάρα για ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες δικονομικές προτάσεις. Όσοι έχουν στείλει επιλογές και όσοι θέλουνε να μετρήσει η γνώμη τους είναι ευπρόσδεκτοι

[19/10/2015] Αναφορά Υπουργού Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη για την Ι. Π. στο Mega (Κοινωνία Ώρα Μέγα): Αναφορά στο 18ο λεπτό έως το 19ο λεπτό

--> Ολόκληρη η ομιλία Σκουρτλέτη <--

-->

--> Μόνο το συγκεκριμένο μέρος <--

[17/10/2015] Το ΔΣ του ΣΟΙΠ προσκαλούν όλους τους κατοίκους την Τετάρτη 21/10/2015 στις 19:00 στον Μανάρα για ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, επαφές, συναντήσεις και προτάσεις

[24/09/2015] Ενημέρωση Δ.Σ. ΣΟΙΠ μετά από Διοικητικό Συμβούλιο:
Το Δ.Σ. προσπαθεί σε δυο άξονες νομικά και πολιτικά να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα δίκαια αιτήματα μας ώστε να πετύχουμε την στήριξη όλων των αρμόδιων φορέων και παραγόντων της πολιτείας για αναστροφή της απόφασης και για την επίλυση του προβλήματος.
- Έχει ήδη συναντηθεί με τον δήμαρχο, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα σταθεί αρωγός στις κινήσεις μας, ακόμα και αν χρειαστεί νομική υποστήριξη
- Έχουν γίνει και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις με τα αρμόδια εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα ώστε να βρεθεί εναλλακτική και σύντομη λύση
- Έχει επίσης έρθει σε επαφή με δικηγόρους αναζητώντας κατευθυντήριες γραμμές για την νομική λύση
Το Δ.Σ. θα ενημερώνει άμεσα τους κατοίκους για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει.

--> Σχετικό Έγγραφο <--

[14/09/2015] Δήλωση κ. Π. Σκουρλέτη (από  επίσημη ιστοσελίδα ΣΥΡΙΖΑ ) σχετικά με την Ιπποκράτειο Πολιτεία:
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[14/09/2015] Ενημέρωση Κατοίκων:

Αγαπητοί κάτοικοι,
Με το παρόν email θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού ΥΠΕΚΑ Ιωάννη Τσιρώνη λίγες ημέρες μετά την παραίτηση κυβέρνησης Τσίπρα (απορίας άξιον) που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των περιουσιών μας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση εδώ --> (Απόφαση ΥΥΠΕΚΑ) <--.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ο.Ι.Π. (Διονύσης Πατεράκης, Κώστας Πάντος, Μαρίνος Αγγελόπουλος, Γιώργος Σωτηρόπουλος) μαζί με του κατοίκους Τάκης Κουρής Ελένη Γρίβα, Κώστας Στεργίου, Γιάννης Ελευθεριάδης, Κυριαζή Πένη και Πάντου Θέτις, συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό και ζήτησαν εξηγήσεις για την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης απόφασης θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα όπως:

  • Γιατί αυτή η βιασύνη της απόφασης χωρίς να προηγηθεί ενδελεχής έλεγχος της κατάστασης που επικρατεί όλα αυτά τα 30 έτη??

  • Γιατί η υπογραφή της απόφασης λίγες ημέρες μετά την παραίτηση της κυβέρνησης?

  • Ποια η σχέση της απόφασης και του κτηματολογίου στην συγκεκριμένη στιγμή??

  • Γιατί δεν έλαβαν υπόψη την απόφαση2282/1992 του συμβουλίου επικρατείας????

 Η απάντηση του υπουργού στα παραπάνω ήταν πως έπραξε ηθικά σωστά, και σύμφωνα με τις εισηγήσεις των συμβούλων του αναμόχλευσε μια υπόθεση που βρισκόταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία 30 έτη όπου κανείς δεν τολμούσε να αναλάβει την πολιτική πρωτοβουλία που ο ίδιος ανέλαβε.
Βέβαια από τις απαντήσεις του έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήταν γνώστης της απόφασης του συμβουλίου επικρατείας και πως δεν γνωρίζει αρκετά καλά την υπόθεση της περιοχή μας, αλλά όπως φαίνεται < την γνώριζαν πολύ καλύτερα> οι σύμβουλοι του οι οποίοι και τον συμβούλεψαν για την υπογραφή της συγκεκριμένης απόφασης χωρίς αυτό να τον απαλλάσσει από τις δικές του ευθύνες.

Ο σύλλογος μας Σ.Ο.Ι.Π. αποστέλλει επιστολή στην Γενική Δ/νση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος διαμαρτυρόμενος για την απόφαση (--> βλέπε επιστολή εδώ <--) και οργανώνει συνάντηση των κατοίκων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 στην Αγία Τριάδα για να ενημερωθούμε και συζητήσουμε όλοι μαζί για την εν λόγω υπόθεση.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε θετικά την οποιαδήποτε εξέλιξη.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Ι.Π.

[03/07/2015] Το ΔΣ του ΣΟΙΠ και το ΔΣ της ΜΑΚΙΠ προσκαλούν όλους τους κατοίκους την Κυριακή 12/7/2015 στις 10:30 στην Αγία Τριάδα για ενημέρωση σχετικά με την πυροπροστασία και πυροπαρακολούθηση

[22/06/2015] Επιστολή ΔΣ ΣΟΙΠ προς Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών με θέμα Παραχώρηση αδείας διαφόρων χρήσεων Λίμνης Μπέλετσι:
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[31/05/2015]

Αγαπητοί κάτοικοι,
Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας, την 28/5/2015 πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ωρωπού, προκειμένου να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης της περιοχής μας.
Μεταξύ άλλων στην συζήτηση αναφέρθηκε το επίκαιρο θέμα της μαζικής αποστολής λογαριασμών διαστήματος από το 2012 έως το τέλος του 2014.
Ζητήθηκε εκ μέρους μας πως για το αναφερόμενο διάστημα θα πρέπει να υπολογιστεί μια σημαντική έκπτωση στους λογαριασμούς, λόγω της τότε πολύ συχνής κατανάλωσης νερού από την γεώτρηση της περιοχή μας, η οποία έκπτωση να υλοποιηθεί σε επόμενους αντίστοιχους λογαριασμούς.
Δεν είναι δυνατόν να απαιτείται από τον δήμο η πληρωμή λογαριασμών με τιμές ΕΥΔΑΠ, όταν το συγκεκριμένο διάστημα η κατανάλωση μας στο μεγαλύτερο ποσοστό της, πραγματοποιούνταν με νερό γεώτρησης.
Ζητήσαμε να αποκατασταθεί άμεσα αυτή η αδικία, αλλά δεν υπήρξε ουσιαστική δέσμευση από την πλευρά του Δημάρχου.
Επίσης εκφράσαμε έντονα την ένστασή μας για την υψηλή τιμή χρέωσης νερού της περιοχής μας και παρουσιάσαμε στοιχεία μελέτης που εκπόνησε κατόπιν εντολής μας ειδικός μηχανολόγος για το πραγματικό και χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το σημερινό, προτείνοντας την άμεση αποκατάστασή του.
Από τον Δήμαρχο μας απαντήθηκε πως θα συζητηθεί σύντομα σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα αφορά το σύνολο του Δήμου Ωρωπού.
Συζητήθηκε επίσης το σοβαρό θέμα απώλειας μεγάλων ποσοτήτων νερού από διαρροές, καθώς και οι πολλές -χωρίς μελέτη- επεμβάσεις επέκτασης του δικτύου, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στην σωστή λειτουργία του.
Αναφορά επίσης έγινε και στην συντήρηση των δεξαμενών και αντλιοστασίων, τονίζοντας ιδιαίτερα τις πολύ συχνές και πολύωρες διακοπές ύδρευσης.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε:

  • Ø Για την από εδώ και στο εξής έγκαιρη μέτρηση των υδρομετρητών μας.

  • Ø Για την άμεση συντήρηση των δεξαμενών και αντλιοστασίων.

  • Ø Για την αγορά μπαταριών γεννήτριας της γεώτρησης (για αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών πυρκαγιάς).

Η επικοινωνία μας μαζί του και με τους αρμόδιους αντιδημάρχους θα είναι συνεχής, και θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει.
Στην συνάντηση μας με τον δήμαρχο κύριο Θωμά Ρούσση, παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΟΙΠ, καθώς και ο αντιδήμαρχος κύριος Δημήτριος Βελτανιώτης (αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών).

Για το Δ.Σ. του Σ.Ο.Ι.Π.

Πατεράκης Διονύσης - Πρόεδρος
Πάντος Κωνσταντίνος - Αντιπρόεδρος
Μπουγιούρης Βαγγέλης - Γραμματέας
Αγγελόπουλος Μαρίνος - Ταμίας
Σωτηρόπουλος Γεώργιος - Μέλος

Σας επισυνάπτουμε και την επιστολή που καταθέσαμε στον δήμαρχο  --> Σχετικό Έγγραφο <-

[23/05/2015] Πρακτικά συνεδρίασης ΔΣ ΣΟΙΠ

--> Σχετικό Έγγραφο <--

[15/05/2015] Επιστολή από Τ. Κουρή με κοινοποίηση ΣΟΙΠ με θέμα: Νερό Ιπποκρατείου

Δυστυχώς απ ότι ενημερώθηκα έχουν αρχίσει να καταφτάνουν οι λογαριασμοί ύδρευσης (5 εξαμήνων) με την "ληστρική" τιμή μονάδας. Δεδομένου ότι η καταληκτική ημερομηνία ένταξης σε ρύθμιση είναι η 26/5 και η υπάλληλος για την ρύθμιση θα βρίσκεται στις Αφίδνες την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (20, 21/5), πρέπει γρήγορα κι οργανωμένα να συναποφασίσουμε πως θα αντιδράσουμε στην πρόκληση του δήμου. Προτείνεται συγκέντρωση την Κυριακή 17/5 και ώρα 11.00 στην Αγ Τριάδα για να συζητήσουμε το καυτό αυτό θέμα. Παρακαλούνται ιδιαίτερα οι δικηγόροι-κάτοικοι της περιοχής για τη συμμετοχή τους. Παρακαλώ επίσης τους κατοίκους αποδέκτες του μηνύματος αυτού να ενημερώσουν για την παρουσία τους, όπως επίσης να ενημερώσουν κι άλλους γνωστούς τους-κατοίκους για συμμετοχή, δεδομένου ότι διαθέτω περιορισμένο αρχείο ηλεκτρονικών διευθύνσεων.
ΜΦΧ
Τάκης Κουρής

[10/05/2015] Ενημέρωση: Έγγραφο Εφορευτικής Επιτροπής για τις Εκλογές του Συλλόγου

--> Σχετικό Έγγραφο <--

[10/05/2015] Ανακοίνωση: Αποτελέσματα Εκλογών νέου ΔΣ
(ψήφοι σε αλφαβητική σειρά)

Αγγελόπουλος Μαρίνος 26
Κουδούνης Σταύρος 10
Μπουγιούρης Βαγγέλης 24
Πάντος Κωνσταντίνος 13
Πάντος Παναγιώτης *
Πατεράκης Διονύσης 30
Σωτηρόπουλος Γιώργος 19
* Με απόφαση της Γ.Σ. ο Πάντος Παναγιώτης διεγράφει από μέλος του Συλλόγου

Αποτελέσματα Εκλογών για νέα Ελεγκτική Επιτροπή (ψήφοι σε αλφαβητική σειρά)

Ζέρβα Ολυμπία 9
Μάγκλαρη Ελίζα 14
Μικελόπουλος Μιλτιάδης 18
Ξύδης Κυριάκος 3
Τσικρικά Φωτεινή 19

[10/05/2015] Ανακοίνωση:
Υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ (σε αλφαβητική σειρά - επιλογή 5)

Αγγελόπουλος Μαρίνος
Κουδούνης Σταύρος
Μπουγιούρης Βαγγέλης
Πάντος Κωνσταντίνος
Πάντος Παναγιώτης
Πατεράκης Διονύσης
Σωτηρόπουλος Γιώργος

Υποψηφιότητες για τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή (σε αλφαβητική σειρά - επιλογή 3)

Ζέρβα Ολυμπία
Μάγκλαρη Ελίζα
Μικελόπουλος Μιλτιάδης
Ξύδης Κυριάκος
Τσικρικά Φωτεινή

[05/2015] ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2015
Ο Σύλλογος Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας, σας προσκαλεί στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Μαίου 2015, και ώρα 10:00 π.μ. στο Κοινοτικό κατάστημα Αφιδνών.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν είτε είναι μέλη, είτε όχι.

Στην συνέλευση δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές συνδρομών τους για το έτος 2014 μόνο.

Θέματα Συζήτησης:
• Διαγραφή μέλους
• Απολογισμός απελθούσης Διοίκησης
• Οικονομικός Απολογισμός
• Εκλογές
• Ανοικτά Θέματα

Όσοι θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα για μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά με αποστολή στο email του συλλόγου, με fax στο 210-814 5949, ή ιδιοχείρως σε ένα από τα μέλη του Δ.Σ. Έγκυρες είναι οι υποψηφιότητες που θα προσκομιστούν έως τις 26/4/2015 1/5/2015 τα μεσάνυχτα, οι υποψήφιοι να τηρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού και είναι ταμειακά ενήμεροι.

Για τα μη μέλη του συλλόγου μας θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής κατά την διάρκεια της συνελεύσεως, όπου άμεσα θα αποκτούν και δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με το καταστατικό.

Σημείωση: Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει την επομένη Κυριακή, 10/5/2015, στον ίδιο χώρο και ώρα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας
Ο Πρόεδρος & Ο Γραμματέας

--> Σχετικό Έγγραφο <--

[25/04/2015] Ανακοίνωση ΔΣ ΣΟΙΠ προς κατοίκους με βάση την επιστολή του κυρίου Π. Κουρή που παρελήφθει στις 23/4/2015:
Αγαπητοί κάτοικοι,

Ο Σύλλογος Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας γνωρίζοντας τα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης της περιοχής μας, συμβάλλει συνεχώς με όλα τα μέσα που διαθέτει για την βελτίωση και επίλυση τους.
Παράλληλα, στηρίζει την όποια προσπάθεια-παρέμβαση συγκατοίκων μας που σκοπό έχουν την επιπλέον επισήμανση τους.

Για τον λόγο αυτό σας αποστέλλουμε στο επισυναπτόμενο αρχείο επιστολή-πρόσκληση με πρωτοβουλία συγκατοίκου μας (ΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ), στην οποία αναφέρεται το πρόβλημα της τιμολόγησης που ισχύει για την δική μας περιοχή (Ιπποκράτειος Πολιτεία) και ζητά την συμμετοχή των κατοίκων για την προώθηση της στον Δήμο Ωρωπού.

Ο σύλλογος μας σε επόμενη επιστολή που θα ακολουθήσει θα επισημάνει και τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα που αφορούν στην ύδρευση ( ποιότητα, επάρκεια, διαρροές κλπ).
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[25/04/2015] Το ΔΣ του ΣΟΙΠ παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ έως τις 1/5/2015 τα μεσάνυχτα

[24/04/2015] Επιστολή ΔΣ ΣΟΙΠ προς Δήμο Ωρωπού με θέμα Συλλογή Απορριμμάτων:
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[14/04/2015] Επιστολή ΔΣ ΣΟΙΠ προς Δήμο Ωρωπού με θέμα τις Επισκευές Οδοστρώματος:
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[14/04/2015] Επιστολή ΔΣ ΣΟΙΠ προς Δήμο Ωρωπού με θέμα τον δημοτικό φωτισμό:
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[02/04/2015] Διοικητικό Συμβούλιο ΔΣ ΣΟΙΠ:
--> Σχετικό Έγγραφο <--

[24/03/2015] Ανακοίνωση ΔΣ ΣΟΙΠ:
Χρεώσεις Ύδρευσης Δήμου Ωρωπού: Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις χρεώσεις νερού χωρίς να περιμένουν την νέα αποστολή ώστε να αποφύγουν επιπλέον χρεώσεις.

[18/03/2015] Ανακοίνωση ΔΣ ΣΟΙΠ:
Επισκευές Οδοστρώματος από Δήμο Ωρωπού: Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να μας ενημερώσουν τα σημεία που έχει χαλάσει το οδόστρωμα λόγω καιρικών συνθηκών ώστε να καταγραφούν και να δοθεί η λίστα στον Δήμο προς επιδιόρθωση.

[18/03/2015] Ανακοίνωση ΔΣ ΣΟΙΠ:
Αλλαγές λαμπών δημοτικού φωτισμού από Δήμο Ωρωπού: Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να μας ενημερώσουν τα σημεία που έχουν καεί λάμπες φωτισμού ώστε να καταγραφούν και να δοθεί η λίστα στον Δήμο προς επιδιόρθωση.

[10/01/2015] Διοικητικό Συμβούλιο ΔΣ ΣΟΙΠ:
--> Σχετικό Έγγραφο <--

Για καταχωρήσεις από 4/2012 έως 31/12/2014 ανατρέξτε εδώ -> 4/2012-31/12/2014

Για παλιές καταχωρήσεις ανατρέξτε εδώ -> Παλαιός Ιστοχώρος